February 14, 2012

Chronicle

Semalam aku & en.suami pi tengok citer ni kat Grand Cineplex Village Mall...hehe..ekceli dah takde citer nak tengok masa tu...yg ade citer ni je...

Tapi citer ni best..kelakar...& rasa mcm kita tengok kat youtube je sebab kebanyakan scene nya dia amik guna video cam je...citer dia pasal 3 org remaja ada power dari benda misteri kat dalam lubang tanah...salah seorang tu suka rakam segala benda dlm video cam dia...tu sbb kita tgk citer tu konon2 dari video dia la...yg kelakar nya time diorg prektis power diorg..sebab bila diorg selalu prektis diorg lagi terrer & bertambah power..

Citer ni wajib tonton la bagi aku..citer dia simple je..dlm 1jam 30min je :)